Dijous, 13 De Desembre De 2018
C/ Major, 6, 
Sidamon - 25222
Telèfon: 973 56 04 21 Fax: 973 71 71 15

01/07
2015

Els alumnes de l'escola El Timó participen d'una jornada d'emprenedoria a Taller A. Miquel


Foto

Els escolars van participar en una demostració de carretons elevadors i amb l'exhibició del primer kart totalment elèctric que desenvolupa la marca Linde.

Els alumnes de l'escola El Timó de Sidamon van viure el passat divendres una experiència empresarial amb la visita a les instal·lacions de Tallers Antoni Miquel, el concessionari de la marca Linde. Els escolars van participar en una visita guiada en la qual van poder tenir contacte amb l'organització i l'emprenedoria. 

Els petits visitants els va rebre el director de l'empresa Antoni Miquel, el qual va dirigir una explicació a la sala d'audiovisuals de la companyia, acompanyat d'un representant de l'Institut Mollerussa, centre amb el qual l'empresa col·labora amb els cicles de Formació Professional i amb projectes de desenvolupament, així com dels tècnics de l'empresa.

Dividits en diferents grups van recórrer les instal·lacions i van participar en una demostració de carretons elevadors. Però el moment de màxima expectació va ser l'exhibició del kart elèctric que ha desenvolupat la marca Linde, el primer d'aquestes característiques preparat per competició.

La visita va finalitzar amb un esmorzar i un espectacle de màgia per alleugerir la intensa jornada de treball dels escolars de Sidamon.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web